PERSOONLIJKE SERVICE & STIJL ADVIES

Elements of Feminine Energy


Bij Cherry Bitez leer ik van en met mijn klanten en bezoekers. Ieder van hen is mijn inspratie en motivator om mijn missie voort te zetten, op iedere wijze. Daarom zijn er "women-only" momenten, geaccommodeerd in de informele rust en veiligheid van mijn boutique. En als het weer toelaat dan zoeken we de buitenlucht op.

De individuele coaching sessie's zijn gericht op het vergroten van je dagelijks bewustzijn en besef, ontdekken wat je triggers zijn en wat deze met jou doen middels het spiegelen van jou. De sessie's geven jou ruimte en tijd om te ventileren & jouw perceptie's te uiten. Ik ben jou onbevoordeelde en eerlijke klankbord. Wanneer je de deur uitloopt dan is dan met een licht en fijn gevoel, opgeladen in positieve energie & een nieuwe portie aan inzichten over de zaken die jij tegen komt in het leven.

Hoe zet jij jouw vrouwelijke krachten in, in je dagelijks leven. Hoe vertaalt dat zich in jouw levenshouding en in jouw gevoelsleven? Maak je afspraak en ik neem je mee op reis gaan. Jouw reis.
* Sessie's duren een uur, met een mogelijkheid tot verlengen.
** Uurtarief is 75 euro


 Onze website gebruikt cookies om algemeen inzicht te verkrijgen, u blijft anoniem! Dank namens Cherry Bitez!
| MOLENSTRAAT 25 | 2513 BH DEN HAAG | INFO@CHERRYBITEZ.COM | 0031 (0)6 410 511 56